Labākie kamīni mājas apkurei

Lai kamīni būtu pielāgoti visiem klientiem, ir pieejami dažādi veidi, taču tie visi nodrošina līdzvērtīgu siltuma apjomu. Kamīnkrāsnis ir ērtas un teicami iederas jebkurā interjerā, jo to izkārtojums atkarīgs tikai no Jūsu vēlmēm. Stūra kamīni ir salīdzinoši mazāki, tomēr ar tiem arī var apsildīt vairākas telpas.

Cita alternatīva ir granulu kamīni, taču noteikti jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai jāiegādājas atsevišķi režģi. Somijā patentētas tehnoloģijas, rūpīgi izraudzīti apdares veidi un citas lietas ļaus izbaudīt visas privilēģijas, ko dod krāsnis.

Plašo klāstu aplūko šeit- https://www.tulikivi.lv/katalogs/kaminkrasnis-ar-cepeskrasni/

Pirts krāsnis atpūtas baudīšanai

Labākā ziņa ir tā, ka pirts krāsnis neaizņem pārāk daudz vietas, bet izdala ļoti daudz siltuma. Malkas krāsnis var iekurināt atrodoties priekštelpā, tāpēc pirtī visu laiku saglabāsies vajadzīgā temperatūra. Lai noturētu siltumu vēl ilgāk un lai nebūtu jāraizējas par krāsns izskatu, Jums noteikti jāizvēlas labākā ziepjakmens apdare. Šīs krāsnis pilnībā atbildīs Jūsu vēlmēm un konkrētās telpas parametriem, jo drīkst izvēlēties individuālu risinājumu. Pirtī jutīsieties vēl labāk kā jebkad, jo gaiss telpā būs ļoti patīkams un noteikti nebūs ilgi jāgaida, lai tā pilnībā uzsiltu.

Kā izraudzīties plīti virtuvei?

Plītis iederas dažādās telpās, taču, lai atrastu sev piemērotāko, Jums jāņem vērā arī tas, kādu platību tā spēj apsildīt. Kombinētās plītis ar cepeškrāsni ir brīnišķīgs risinājums mazām telpām, jo Jūs uzreiz iegūstat iekārtu, kas veic vairākas lietderīgas funkcijas. Pavisam vienkārši sasniegt nepieciešamās istabas temperatūras atzīmi var izmantojot speciālās plītis ar 2 cukām, jo tad var sildīt nelielo kurtuvi un cepeškrāsni. Daudzas plītis pilnībā veidotas no ziepjakmens, tāpēc plīts virsmu nav viegli deformēt, saskrāpēt utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *