KANVAS – APDRUKAS VEIDS JŪSU FOTOGRĀFIJĀM!

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās funkcionē kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpas izmērus, akcentējot svarīgāko.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams īstenot ar vairāku kanvu izvietošanu uz sienas. Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēcāk, uz tā iespējams gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Bieži vien esošie un potenciālie klienti izvēlas foto kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas izmēra kanvas ir nepieciešams izvietot ar nelielu 3-5 centimetru atstatumu vienu no otras.

KAS JĀZINA PAR AUDEKLA KOPŠANU?
Kanva nav tikai apdrukāts auduma gabals uz rāmja. Katra izgatavotā kanva tiek apstrādāta ar speciālu laku, kas sargā kanvu no putekļiem un UV stariem, kas var kaitēt attēla kvalitātei ilgtermiņā. Tas nozīmē, ka kanvai nebūs jāatrodas telpu tumšākajā stūrī, lai neizbalētu pie tam, tās kopšana ir ļoti vienkārša – pietiks, ja notīrīsiet to ar mīkstu drāniņu. Lai kanva uz audekla izskatītos kvalitatīvi un skaisti, ieteicams izvēlēties attēlus ar attiecīgu izšķirtspēju. Ja attēla kvalitāte ir zema, tad apdruka būs graudaina vai arī izplūdusi, pikseļaina un visādi citādi nekvalitatīva. Apdrukai būs iespējams lietot fotogrāfijas, kas ir izmērā no 2-50 megabaitiem. Bieži vien apdrukai izvēlas attēlus, kas ir .jpg vai arī .png formātos. Taču, tas nebūt nenozīmē, ka kanvu nav iespējams izgatavot, ja attēlam ir cits formāts vai arī izmērs, pie tam, šādos gadījumos lūgums sazināties ar pakalpojuma sniedzēju, lai vienotos par iespējām. Kanvas izgatavošana aizņem laiku līdz divām daba dienām, atkarībā no pasūtījuma apjoma.

AR KĀDĀM IZMAKSĀM JĀRĒĶINĀS PĒRKOT KANVU?
Kanvas galējās izmaksas, veidojas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Kanvas cena bieži vien tiek noteikta balstoties uz to, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram būs liela loma. Mazākais kanvas izmērs būs 20×30 cm, savukārt lielākais 120×180 cm lielumā. To cena svārstās no dažiem desmitiem eiro par mazāka izmēra kanvas apdrukāšanu, līdz pat pāris simtiem eiro par lielizmēra druku.To, kā kanva izskatīsies uz sienas, būs iespējams uzzināt jau brīdī, kad tiek veidots pieteikums elektroniski, turklāt, šādi arī iespējams izvēlēties kanvas izmēru, formu, veidu un arī efektus, kas tiek piemēroti attēlam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *