KRĒSLU UN GALDU ĪRE PASĀKUMIEM – ĪSS CEĻVEDIS

Neskaitāmiem cilvēkiem kāzas ir laimīgākā diena dzīvē, bet kā paiet gatavošanās kāzām? Ko iesākt ar to stresu, kas gribot negribot rodas, kad jāspēj saorganizēt tik daudzas lietas?

Lai kāzu plānošanas laiks ritētu mierīgāk, ir svarīgi izvēlēties īstos uzņēmumus, ar ko sadarboties – piemēram, ir svarīgi izvēlēties labāko piedāvājumu krēslu un galdu īrei. Dizainakrsli.lv te nāk palīgā – šis Latvijas mēbeļu ražotājs piedāvā ne tikai gaumīgu krēslu un galdu nomu, bet pat garderobes statīvu nomu, lai vienkāršotu jums visu organizēšanas procesu.

Dizainakresli.lv piedāvājumā nomai ir trīs veida galdi. Jums noderētu iepazīties ar “West” modeli, kam ir kuram ir interesanti izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas būs derīgs lieliem pasākumiem, kur visi sēž pie galda, un kičīgo stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un stāv uz vienas lielas, stabilas kājas.

Ja esat paredzējis organizēt konferenci, tad svarīgāk par galdiem būs izvēlēties ērtākos krēslus. Gan bērniem, gan pieaugušajiem ar laiku paliek grūti ilgstoši nosēdēt uz vietas, tomēr konferencēs tieši tas ir jādara, tāpēc vēl jo nozīmīgāk ir izvēlēties piemērotākos krēslu, kas, no vienas puses, ļauj justies ērti, bet, no otras puses, neiemidzina jūsu uzmanību.

Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā atradīsiet vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un ērtai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie augsta bāra galda, gan ātrai piesēšanai pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonuss gan  visiem šiem krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tos ir viegli pacelt un elementāri uzglabāt. Krēslu ražotāji īpaši pievērsuši uzmanību tam, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēsli paredzēti nomai, tātad tos bieži pārvietos.

Cik apjomīgu pasākumu esat izdomājis realizēt? Vai kāzas ar simtiem viesu? Varbūt konferenci ar 200 dalībniekiem? Jebkurā no šiem gadījumiem dizainakresli.lv spēs jums palīdzēt, jo, piemēram, vienas kolekcijas finiera krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Galdu īre svinīgiem pasākumiem vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās mēbeles, kas vajadzīgas, jo nereti neiztikt arī bez garderobes nomas vai vismaz garderobes statīva nomas. Dzīvojot Latvijā, kur laiks mainās diezgan bieži un neprognozējami, būs ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, secināsiet, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobei, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Kopīgiem spēkiem jums izdosies labākais pasākums! 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *