Gribat droši ceļot pie tam neraizēties par Jūsu dzīvokļa aizsardzību?

Katru gadu valstī tiek veiktas desmitiem tūkstošu ielaušanās gadījumu. Pēc statistikas redzams, kad noziedznieki vairumā gadījumu nokļūst mājā, izsitot durvju slēdzeni vai pat piemeklējot atbilstošu atslēgu, vēl kāds populārs paņēmiens parasti ir iekļūšana pa logu vai caur ventilāciju vai arī balkoniem, retāk tie izmanto diezgan rupjas durvju uzlaušanas metodes. Iebrucēju profesionalitāte un arī asais prāts jau ar katru dienu pilnveidojas, kā arī iebrukšanas daudzums sestdienās un svētdienās palielinās. Tālab savam sirdsmieram, būtu nepieciešams parūpēties par mājokļa drošību un apskatīties, kādi tad drošības risinājumi ir atrodami.

Uzzini vairāk – https://eurocash1.lv/korporativajiem-klientiem/tehniska-apsardze/

Kādu tieši apsardzes tipu vislabāk atlasīt?

Vēlaties drošāk pasargāt privātmāju? Šo tiešām var veicināt šādi drošības risinājumi – teritorijas aizsardzība ar īpaši sagatvotiem cilvēkiem (fiziskā apsardze), vēl ir tehniskā apsardze, inženiertehniskās aizsardzības metodes un arī kombinēta aizsardzība. Ar ko tad tie atšķiras viens no otra varēs lasīt tālāk.
Objektu apsargā specializētie dienesti un to cilvēki – šī apsardzes metode arī tiek dēvēta kā fiziskā apsardze, pie tam to jau var realizēt divējādi: izmantojot uzņēmumus, kas specializējas īpašumu aizsardzībā, vai arī nolīgstot atsevišķu sargu. Kompānijas, kas tad piedāvā fiziskās apsardzes pakalpojumus, pašu darbu veic kvalitatīvi un vēl efektīvi, turklāt šo firmu speciālisti būs speciāli apmācīti un tiem ir vajadzīgie aizsargāšanās līdzekļi (ieroči, apģērbs un aprīkojums). Šādas aizsardzības organizēšanas process ir vienkāršs, kaut gan salīdzinoši dārgs. Lētāks risinājums būtu apsargs, ko tad arī var nolīgt, izmantojot apsardzes firmas.
Tehniskā apsardze, kurā tiek pielietota signalizācijas uzstādīšana, kur signāls nokļūst uz “pulti”. Svarīgākie tehniskie līdzekļi, lai aizsargāt objektu, būs īpaši signalizācijas sistēmas sensori. Turklāt šādas iekārtas parasti tiek uzstādītas pa aizsargājamās teritorijas perimetru, kas trauksmes gadījumā ziņo dienestam. Turklāt arī tādā variantā pastāv 2 veidi, kurā viens ir noslēgts līgums ar uzņēmumu, kur speciāli norīkots cilvēks seko situācijai klienta majoklī. Otrs rīcības variants ir, kad signāls nokļūst uz īpašnieka telefonu ar signālu par situāciju.
Mājas apsardze izmantojot inženiertehnikas līdzekļus – šeit tiek lietoti dzelzs režģi, žalūzijas uz logiem, kā arī triecienizturīgs pārklājums. Dotais risinājums bez šaubām būs izdevīgāks izmaksu ziņā kā arī diezgan labs, tajā pat brīdī ugunsgrēka situācijā var būt izveidots slazds pašam saimniekam, kā arī bieži tas neaiztur laupītājus.
Pēdējais variants ir apvienotie jeb kombinētie drošības risinājumi, kur var būt apvienoti 2 vai vairāki drošības risinājumu varianti. Šajā gadījumā var būt tiešām pārliecinātiem par dzīvokļa aizsardzību.

Kur pasūtīt mājas drošības aizsardzību, lai varētu gulēt nesatraucoties?

Pētot apsardzes kompānijas, svarīgs moments būs tieši tas, vai, piemēram, šis uzņēmums būtu gatavs arī uzņemties atbildību pat finansiālu. Pēc likuma firmai ir jāatbild par tiem zauējumiem, kuri radās nekvalitatīvu pienākumu izpildes vai kādas darbības neīstenošanas dēļ. Vēl viens nozīmīgs moments ir ātrās reaģēšanas dienesta ierašanās laiks. Šim maksimālajam laika periodam vajadzētu būt atrunātam līgumā, savādāk nemaz nav iespējams pieprasīt finansiālu kompensāciju, gadījumā ja tā darbinieki neieradīsies objektā laikā. Eksperti atzīmē, kad vidēji ātrās reaģēšanas dienesta ierašanās laiks ārpus pilsētas ir 10-15 min, pilsētā vēl ātrāk, taču, protams, šo laiku atrunā katram individuāli. Bez šaubām izlasiet neskaitāmas klientu atsauksmes, kuras atrodamas tieši par kompāniju, lai varētu izprast darba principus un arī esošo sadarbību ar klientiem. Uzņēmuma darbības profesionālā pieredze, personāla kvalifikācija ka arī fiziskais stāvoklis, moderns aprīkojums arī būs diezgan būtisks atlases nosacījums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *